Thuisbasis van de LeipeClan - Nieuws

Nieuws


Het aftellen is begonnen

17.10.2016 om 21:07 uur,

Nadat afgelopen week de nieuwe Battlefield al 10 uur te spelen was via EA Access, is het aftellen nu toch echt begonnen!Vannacht om 12 uur zal voor degene die de Early Enlister versie hebben gekocht de strijd gaan los barsten. Kopers van de "normale" Deluxe versie moeten nog 3 dagen wachten en kunnen vanaf 21 oktober gaan deelnemen aan de nieuwe veldslagen. Gezien de nogal forse prijs van de Early Enlister versie is te verwachten dat de grote massa pas op 21 oktober op het digitale Battlefield zich zal vertonen.

Inmiddels zijn er ook al wat reviews verschenen waarbij de tendens is dat het spel hoge waarderingen krijgt. Hieronder zie je één van dit soort reviews alvast. Deze review komt van tweakers.net.

Samengevat
DICE is er met Battlefield 1 in geslaagd de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Wat direct opvalt, is dat de game er fantastisch uitziet, en in die mooie omgevingen kan weer heel veel kapotgeschoten worden. Dat gebeurt natuurlijk in de multiplayer, die als vanouds draait om de combinatie tussen schieten met normale wapens en het gebruik van voertuigen, maar ook in de prima singleplayer. A Storm of Steel is een mooi eerbetoon aan de gevallen helden van de Great War, terwijl de vijf onderhoudende missies die daarna nog te spelen zijn stuk voor stuk goed zijn uitgewerkt, compleet met tussenfilmpjes en verschillende speelstijlen. Daardoor beschikt Battlefield 1 over het beste singleplayer-aanbod sinds in elk geval Battlefield: Bad Company. In de multiplayer zorgen de oudere wapens en voertuigen voor een ander tempo dan de laatste jaren het geval was, wat fijn werkt. Helemaal perfect zullen we Battlefield 1 niet noemen, maar heel veel beter had het waarschijnlijk niet gekund.

Pluspunten
Graphics
Prima singleplayer-aanbod
Fijne, gevarieerde gameplay
War Pigeons en Operations
Eerste Wereldoorlog natuurgetrouw neergezet
Oude 'BF 1942'-gevoel

Minpunten
Grafische glitches
Behemoths soms wel erg dominant

Eindoordeel: 9


Battlefield 1 Singleplayer Trailer

28.09.2016 om 21:38 uur,

Over een paar weken komt de nieuwe Battlefield uit. Gelukkig zullen EA en Dice ons tot die tijd regelmatig verrassen met nieuw materiaal. Zo is er nu de trailer te zien van de singleplayer....Battlefield 1 BETA vanaf 31 augustus

16.08.2016 om 19:36 uur,

Zoals eerder aangekondigd en beloofd is, gaat EA eind deze maand een OPEN BETA van Battlefield 1 uitbrengen. De BETA start vanaf 31 augustus en is alleen toegankelijk op dat moment als je bent ingeschreven voor het "insider"-project.De BETA gaat bestaan uit een andere map dan eerder in de ALPHA werd getoond en voor een selecte club toen speelbaar was. We kunnen dus nieuwe epische gevechten verwachten op deze nieuwe map. De Sinai Desert-map speelt zich af (zoals de naam al doet vermoeden) in de woestijn dit in tegenstelling tot de Europese/Franse setting van de ALPHA-map. De gevechten zullen zich afspelen in de smalle straatjes van Bir el Mazar en tussen de aangrenzende zandduinen. De zeppelin die de "kolos" in de ALPHA-map was, is nu vervangen voor een gepantserde trein die belooft de strijd aan te gaan met de nodige tanks. Ook beloven de eerder getoonde snelle jeeps, motoren en paarden hun invloed op dit slagveld na te laten.

Om dit alles nog eens te hypen (zodat gamers de VEEL te dure pre-order gaan doen!!) laat EA op de GAMESCON van aanstaand weekend in Keulen, bezoekers daar alvast de BETA-map proberen. Natuurlijk zou deze hype niet compleet zijn zonder nieuwe trailer.....Om tijdig deel te nemen, moet men uiterlijk VOOR 21 augustus zijn ingeschreven bij het "insider"-project en daar het platform waarop men speelt invoeren. Via onderstaande link kun je je aanmelden hiervoor!

Lees meer Lees meer+
geen actieve poll

bekijk pollen