Thuisbasis van de LeipeClan - Nieuws

Nieuws


Battlefield 1 BETA vanaf 31 augustus

16.08.2016 om 19:36 uur,

Zoals eerder aangekondigd en beloofd is, gaat EA eind deze maand een OPEN BETA van Battlefield 1 uitbrengen. De BETA start vanaf 31 augustus en is alleen toegankelijk op dat moment als je bent ingeschreven voor het "insider"-project.De BETA gaat bestaan uit een andere map dan eerder in de ALPHA werd getoond en voor een selecte club toen speelbaar was. We kunnen dus nieuwe epische gevechten verwachten op deze nieuwe map. De Sinai Desert-map speelt zich af (zoals de naam al doet vermoeden) in de woestijn dit in tegenstelling tot de Europese/Franse setting van de ALPHA-map. De gevechten zullen zich afspelen in de smalle straatjes van Bir el Mazar en tussen de aangrenzende zandduinen. De zeppelin die de "kolos" in de ALPHA-map was, is nu vervangen voor een gepantserde trein die belooft de strijd aan te gaan met de nodige tanks. Ook beloven de eerder getoonde snelle jeeps, motoren en paarden hun invloed op dit slagveld na te laten.

Om dit alles nog eens te hypen (zodat gamers de VEEL te dure pre-order gaan doen!!) laat EA op de GAMESCON van aanstaand weekend in Keulen, bezoekers daar alvast de BETA-map proberen. Natuurlijk zou deze hype niet compleet zijn zonder nieuwe trailer.....Om tijdig deel te nemen, moet men uiterlijk VOOR 21 augustus zijn ingeschreven bij het "insider"-project en daar het platform waarop men speelt invoeren. Via onderstaande link kun je je aanmelden hiervoor!

Lees meer Lees meerDe E3 en wat te verwachten

10.06.2016 om 16:03 uur,

De E3 in Los Angeles staat weer op de stoep. Hier nemen we de belangrijkste te verwachten games door.De volgende games zullen zeer waarschijnlijk aanwezig zijn op de E3 of op een evenement in de buurt tijdens de E3. Veel games zullen in de vorm van een speelbare demo getoond worden. Sommige games zullen slechts alleen een aankondiging krijgen met waarschijnlijk de nodige spectaculaire trailers. Tevens zullen een aantal games live gestreamed worden via o.a. twitch en youtube. De nieuwe Battlefield zal met 64 man tijdens een eigen EA event veel nieuw multiplayer materiaal laten zien. Deze presentatie is te volgen via http://www.ea.com/play2016

Hieronder volgt een opsomming van games waar de verwachting inmiddels behoorlijk hoog van is;

Lees meer Lees meer


Battlefield 1 BETA sign in

13.05.2016 om 17:38 uur,Nadat afgelopen week de trailer voor de nieuwe Battlefield is gereleased, is er inmiddels de mogelijkheid om jezelf op te geven voor de BETA.

De exacte details wanneer deze BETA begint, zijn voorlopig nog onbekend.... Tevens is er nog geen andere inhoud van deze BETA bekend gemaakt!

Hierdoor kunnen we nu niet anders dan gewoon domweg intekenen op deze BETA en afwachten wat er de komende maanden bekend gaat worden....

Intekenen op de BETA doe je
Lees meer Lees meer


+
geen actieve poll

bekijk pollen