Thuisbasis van de LeipeClan - Nieuws

Nieuws


Registration on website is on halt

13.02.2017 om 22:23 uur,Due to repeated attempts of multiple bots to register on our website, the registration is temporarily been called to a halt.


(if you want to register at this moment, find our info about our ventrilo-server, join it and leave a message in chat)

De laatste dagen Winter Sales....

30.12.2016 om 03:16 uur,

Als de dagen weer korter worden, de klok wordt terug gezet en de verwarming aanstaat, betekent dit doorgaans dat de winter in aantocht is. Gelukkig heeft dit langzaam uitstervende seizoen de afgelopen jaren behalve matige winters, ook een positief iets voortgebracht; namelijk de :
Op STEAM lopen de kortingen op tot 75% bij iets oudere games terwijl sommige blockbusters van 2016 met een korting van 50% te krijgen zijn. De WINTER SALE op STEAM duurt tot 2 januari 2017. Je hebt dus nog een paar dagen om wat moois te vinden.....

Op ORIGIN lopen de kortingen ook op tot 75% voor wat oudere games en zijn sommige "net gereleasde" games ook flink in de aanbieding. Zo heeft het 2 maanden oude Battlefield 1 al een korting van 40% en het rond dezelfde tijd gereleasde Titanfall 2 zelfs al een korting tot 50%. Hoelang deze actie nog loopt is niet helemaal duidelijk dus maak snel een keuze voordat het te laat is!


Het aftellen is begonnen

17.10.2016 om 21:07 uur,

Nadat afgelopen week de nieuwe Battlefield al 10 uur te spelen was via EA Access, is het aftellen nu toch echt begonnen!Vannacht om 12 uur zal voor degene die de Early Enlister versie hebben gekocht de strijd gaan los barsten. Kopers van de "normale" Deluxe versie moeten nog 3 dagen wachten en kunnen vanaf 21 oktober gaan deelnemen aan de nieuwe veldslagen. Gezien de nogal forse prijs van de Early Enlister versie is te verwachten dat de grote massa pas op 21 oktober op het digitale Battlefield zich zal vertonen.

Inmiddels zijn er ook al wat reviews verschenen waarbij de tendens is dat het spel hoge waarderingen krijgt. Hieronder zie je één van dit soort reviews alvast. Deze review komt van tweakers.net.

Samengevat
DICE is er met Battlefield 1 in geslaagd de hooggespannen verwachtingen waar te maken. Wat direct opvalt, is dat de game er fantastisch uitziet, en in die mooie omgevingen kan weer heel veel kapotgeschoten worden. Dat gebeurt natuurlijk in de multiplayer, die als vanouds draait om de combinatie tussen schieten met normale wapens en het gebruik van voertuigen, maar ook in de prima singleplayer. A Storm of Steel is een mooi eerbetoon aan de gevallen helden van de Great War, terwijl de vijf onderhoudende missies die daarna nog te spelen zijn stuk voor stuk goed zijn uitgewerkt, compleet met tussenfilmpjes en verschillende speelstijlen. Daardoor beschikt Battlefield 1 over het beste singleplayer-aanbod sinds in elk geval Battlefield: Bad Company. In de multiplayer zorgen de oudere wapens en voertuigen voor een ander tempo dan de laatste jaren het geval was, wat fijn werkt. Helemaal perfect zullen we Battlefield 1 niet noemen, maar heel veel beter had het waarschijnlijk niet gekund.

Pluspunten
Graphics
Prima singleplayer-aanbod
Fijne, gevarieerde gameplay
War Pigeons en Operations
Eerste Wereldoorlog natuurgetrouw neergezet
Oude 'BF 1942'-gevoel

Minpunten
Grafische glitches
Behemoths soms wel erg dominant

Eindoordeel: 9


+
geen actieve poll

bekijk pollen