Thuisbasis van de LeipeClan - Nieuws

Nieuws


Ghost Recon Wildlands Open Beta

23.02.2017 om 18:03 uur,

Binnenkort komt de nieuwe Ghost Recon uit. Deze versie zal heten: Wildlands.
Uiteraard komt is er ook een Open Beta, die vanaf vandaag tot en met maandag te spelen is.
De Open Beta is via Uplay te downloaden als je de volgende url bezocht hebt:
http://ghost-recon.ubi...com/wildlands/en-us/home/


Registration on website is on halt

13.02.2017 om 22:23 uur,Due to repeated attempts of multiple bots to register on our website, the registration is temporarily been called to a halt.


(if you want to register at this moment, find our info about our ventrilo-server, join it and leave a message in chat)

De laatste dagen Winter Sales....

30.12.2016 om 03:16 uur,

Als de dagen weer korter worden, de klok wordt terug gezet en de verwarming aanstaat, betekent dit doorgaans dat de winter in aantocht is. Gelukkig heeft dit langzaam uitstervende seizoen de afgelopen jaren behalve matige winters, ook een positief iets voortgebracht; namelijk de :
Op STEAM lopen de kortingen op tot 75% bij iets oudere games terwijl sommige blockbusters van 2016 met een korting van 50% te krijgen zijn. De WINTER SALE op STEAM duurt tot 2 januari 2017. Je hebt dus nog een paar dagen om wat moois te vinden.....

Op ORIGIN lopen de kortingen ook op tot 75% voor wat oudere games en zijn sommige "net gereleasde" games ook flink in de aanbieding. Zo heeft het 2 maanden oude Battlefield 1 al een korting van 40% en het rond dezelfde tijd gereleasde Titanfall 2 zelfs al een korting tot 50%. Hoelang deze actie nog loopt is niet helemaal duidelijk dus maak snel een keuze voordat het te laat is!


+
geen actieve poll

bekijk pollen